Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 10. 11:27, csütörtök | Helyi

Ököllel rendezte a balesetveszélyes helyzetet

Ököllel rendezte a balesetveszélyes helyzetet

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresi a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Az eset május 6-án 19:15 órakor történt az 1-es számú főúton Tatabánya területén a Mésztelepi bejáró és a vasúti felüljáró közötti útszakaszon.
Egy gépjármű előzésébe kezdett egy Volkswagen Bora és egy Honda Accord típusú személygépkocsik vezetői. Ebből alakult ki a balesetveszélyes közlekedési helyzet. A Honda Accord vezetője egy vészfékezést követően megelőzte az előtte haladó Volkswagen Borát, majd egy újabb vészfékezéssel leszorította és megállásra kényszerítette a gépkocsi 37 éves vezetőjét. Ezt követően a Honda 40 éves vezetője kiszállt autójából, majd több ütéssel bántalmazta a Bora vezetőjét, akit könnyű sérüléssel szállított kórházba a mentő.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntette miatt indított eljárást és a körülmények tisztázása érdekében várja annak a személygépkocsinak a vezetőjét, illetve esetlegesen utasai jelentkezését, akiket a balesetveszélyes szituáció kialakulása előtt a két személygépkocsi megelőzött.

A tanú(k) Szabó István r. ftzls., balesetvizsgálónál jelentkezhet(nek) hivatali munkaidőben a 34/517-777-es telefonszám 21-48-as mellékén, illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t