Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Június 12. 10:36, kedd | Helyi

Konferencia vállalkozóknak

Konferencia vállalkozóknak

Június 13-án a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tanácsadással és tájékoztatókkal egybekötött konferenciát szervez Tatabányán.

A jelenleg elérhető uniós forrásokról, a pályázati rendszerről, a pályázók kötelezettségeiről, valamint az aktuális részletekről is informálódhatnak az érdeklődők. Az ÚSZT pályázatait koordináló Széchenyi Programiroda célja, hogy megismertesse a leendő pályázókat az uniós támogatási lehetőségekkel – akár személyre szabottan is.

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. térítésmentes szakmai konferenciáján az érdeklődő pályázók hiteles forrásból, első kézből kaphatnak tájékoztatást a most futó pályázatokról, a pályázati rendszer változásairól, amely kiegészül a Programiroda szerepének bemutatásával is. Az aktuális pályázati források áttekintése mellett a Programiroda tanácsadói a június 13-i konferencia alkalmával személyre szabott tanácsadással is várják a pályázókat.

A konferencia egyaránt elérhető államháztartási intézmények önkormányzatok, polgármesteri hivatalok, civil szervezetek, egyházak, közoktatási intézmények, mikro-, kis és középvállalkozások, nagyvállalatok, kulturális és közművelődési intézmények, leghátrányosabb helyzetű kistérségek, szakszervezetek, érdekképviseletek számára.

Bővebb információk: www.szpi.hu

Időpont: 2012. június 13. (szerda)

Helyszín:Megyei Önkormányzat épülete, Tatabánya, Fő tér 4.

Konferencia programja:

http://www.tatabanya.hu//data/cms29347/Program_tatabanya.pdf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t