Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Szeptember 09. 18:56, kedd | Bulvár
Forrás: fullank.com

Kopasz, és anyaszült meztelen modellek naptára

Kopasz, és anyaszült meztelen modellek naptára

Kizárólag jótékonykodásra...

Az embernek néha az az érzése, szinte mindenki meztelenkedős naptárt csinál manapság, szerencsére általában jótékony céllal. Így történt ez ebben az esetben is, amikor a képeken szereplő, autoimmun betegségben szenvedő tucatnyi hölgy arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy a kopasz is lehet szép. Sikerült nekik...

Egészen egyedülálló az a jótékonysági céllal készült naptár, aminek főszereplői olyan modellek, akiket egy dolog köt össze (túl azon, hogy mindannyian szépek és meztelenek): a kopaszságuk.

A PrettyBald kampány keretében ezzel elsősorban az alopecia nevű autoimmun betegségre szeretnék felhívni a figyelmet, egyúttal bátorítani az ebben szenvedő nőtársaikat, kihangsúlyozva: a kopaszság is lehet szép, bármi is okozza.

A 2015-ös évre szóló naptárban sokfajta élethelyzetben láthatjuk őket: vidéki házban, sportautóval, teázás közben és még sorolhatnánk. A kifejezetten jókedvet sugárzó képeken itt-ott egy-egy paróka is feltűnik, általában váratlan helyeken.

„Közel három éve szenvedek az alopeciától. Békében élek a saját bőrömmel, és nem szégyellek beszélni a betegségemről sem, talán mert olyan sok támogatást kapok. A legtöbb hasonló helyzetben lévő ember sokat szenved, mert úgy érzik, a betegségük gátat szab a kiteljesedésük előtt” - mondta az egyik szervező, Victoria.

„A felvilágosítás nagyon fontos, így aztán egy őrült pillanatomban arra gondoltam, miért is ne dobnánk le mindent magunkról, ha ezzel felhívhatjuk a figyelmet a betegségre” - tette hozzá.

Victoria szerint persze rengeteg hasonló naptár van, szerinte az övék attól különleges, hogy a rajta szereplő nők közül több számára ez az első alkalom, hogy kopaszon mutatkozik a nyilvánosság előtt.

A naptár egyébként 10 fontba (3900 forintba) kerül, és minden bevétel az Alopecia UK jótékonységi szervezethez folyik be.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.