Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 13. 12:52, hétfő | Helyi

Köszöntjük olimpikonjainkat

Köszöntjük olimpikonjainkat

Tegnap délután öt órakor köszöntötték az önkormányzat vezetői a londoni olimpián érmet szerzett tatabányai sportolókat, Csernoviczki Évát és Ungvári Miklóst a Földi Imre Sportcsarnokban.

Az olimpiai ezüst és bronzéremmel hazatérő sportolókat, edzőjük Csernoviczki Csaba is elkísérte a fogadásra, melyre mindenkit szeretettel vártak a sportcsarnokba. Mint az ismeretes, a 48 kg-os, tatabányai Csernoviczki Éva a harmadik helyen végzett a londoni olimpia cselgáncstornáján július 28-án, ezzel a magyar küldöttség első érmét szerezte meg. Másnap Ungvári Miklós lépett tatamira, ahol a 31 éves sportoló, olimpiai ezüstérmével megkoronázta pályafutását, és a magyar küldöttség második érmét szerezte a XXX. nyári játékokon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.