Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Február 17. 10:27, kedd | Helyi

Közösen fogták el a tatabányai tároló feltörőt

Közösen fogták el a tatabányai tároló feltörőt

Egy tatabányai társasház lépcsőházába surrant be V. János 2015. február 16-án este.

Az egyik ott lakó látta az idegent és megnézte, mit csinált a tárolók közelében. Tagadta, hogy kutatott volna bármelyikben is, majd sietősen távozott. A lakó követte a 23 éves helybélit, közben a 112-es segélyhívón keresztül a rendőrséget is értesítette az általa tapasztaltakról. Az egyenruhások helyszínre érkezéséig a bejelentő folyamatosan tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának ügyeletesét, hogy merre jár a gyanúsított, így a rendőrök pontosan tudták, hol keressék a férfit, akit percek alatt elfogtak és előállítottak a Tatabányai Rendőrkapitányságra. Elfogásakor egy szerszámokkal teli táska volt nála, melyről kiderült, az egyik tárolóból tulajdonította el. Tulajdonosa a helyszíni szemlén felismerte értékeit.

V. Jánost a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki. Elmondta, hogy egész nap céltalanul bolyongott a városban. Annak lehetőségét kereste, honnan és miből szerezhetne pénzt magának és élettársának. Ekkor döntött úgy, hogy felfeszíti egy tároló ajtaját és megnézi, mit tud abból eltulajdonítani és értékesíteni.

V. János ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.