Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Július 04. 14:12, szerda | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Köztisztviselők Napja

Köztisztviselők Napja

A köztisztviselők napját 1997 óta ünneplik Magyarországon minden év július 1-jén. 1992-ben ezen a napon lépett életbe a Köztisztviselői törvény.

Városunk Polgármesteri Hivatalának dolgozóit az Edutus Főiskolán köszöntötte Schmidt Csaba polgármester és Dr. Bene Magdolna címzetes főjegyző. A rendezvényen átadták az év „Kiváló Köztisztviselője” díjat is, amit 2012-ben Vadóc László, sportreferens vehetett át.
Az ünnepségen Dr. Bene Magdolna üdvözölte a köztisztviselőket, és köszönte meg egész éves munkájukat, fáradozásaikat, valamint elhivatott hozzáállásukat a város életét meghatározó intézmény működéséhez. Ezt követően Schmidt Csaba polgármester elismerő szavakkal búcsúzott és köszönte meg több évtizedes munkáját Kelemen Bíró Zsuzsannának és Tóth Jánosnénak, akik az idei évben vonultak nyugdíjba. A Kiváló Köztisztviselői díjat ebben az évben Vadóc László Sportreferens kapta, aki hosszú évek óta jelentős szerepet vállal a városi sportéletben, valamint a szabadidős tevékenységek koordinálásában, szervezésében.
„Vadóc László bármilyen munkába fog bele, azt a tevékenységet szakmailag kifogástalanul végzi. Magas színvonalú szakmai és vezetői munkája alapján lett a 2012. év „Kiváló Köztisztviselője”. – hallhattuk Schmidt Csaba polgármestert a díj átadásakor.
Ezt követően nyolc köztisztviselő részesült jutalomban, jó munkavégzéséért, ezzel is elismerve elhivatottságukat, odaadóan végzett munkájukat.

Jutalmazottak:
Kőninger Csabáné, a Hatósági Iroda Közigazgatási Csoportjának hatósági ügyintézője
Laczóné Török Krisztina, a Gazdálkodási Iroda munkatársa
Dr. Lengyel Béla, jogi referens
Ress Istvánné, a Városüzemeltetési Iroda munkatársa
Szabó Gyula, a Pályázati és Projekt Iroda vezetője
Tisch János, az Informatikai Iroda vezetője
Tóth Krisztián, építésügyi hatósági ügyintéző
Wágnerné Bereczk Éva, titkársági ügyintéző

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.