Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2013. Április 24. 09:02, szerda | Helyi

Lakásbetörők tettenérése

Lakásbetörők tettenérése

Otthon volt a tulajdonos, amikor a két férfi zárfésű segítségével megpróbált bejutni a lakásba.

Betöréses lopás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 32 éves budapesti K. György és a 33 éves budapesti R. Krisztián ellen. 2013. április 23-án érték tetten őket a tatabányai rendőrök.
Otthon volt a tulajdonos, amikor a két férfi zárfésű segítségével megpróbált bejutni a lakásba. A sértett értesítette a rendőröket, akik a bűncselekmény helyszínétől elfogták a gyanúsítottakat. A nyomozók a környék átvizsgálása során megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközöket. A zárfésűt és a gumikesztyűt egy szemetes konténer mellett dobták el, amint meglátták az egyenruhásokat.
Előállításukat és őrizetbe vételüket követően K. Györgyöt a nyomozók a Tatabányai Rendőrkapitányság fogdájába szállították és kezdeményezték előzetes letartóztatását. R. Krisztián viszont azonnal börtönbe került, őt ugyanis a fővárosi bírság más eljárásban már kereste és elfogását rendelte el. A rendőrség emellett vizsgálja, hogy a két férfi követett-e el további hasonló jellegű bűncselekményeket.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.