Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Július 19. 15:38, csütörtök | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Lakótelepi Fesztivál Kertvárosban

Lakótelepi Fesztivál Kertvárosban

Hatodik alkalommal rendezték meg városunkban a Lakótelepi Fesztivált, melynek most a kertvárosi Lila Óvoda előtti zöld terület adott otthont.

Hatodik alkalommal rendezték meg városunkban a Lakótelepi Fesztivált, melynek most a kertvárosi Lila Óvoda előtti zöld terület adott otthont.A közösség összekovácsolása, a nyári szabadidő hasznos eltöltése az elsődleges célja a rendezvénynek, melyet a TTKT ESZI Családsegítő Szolgálat Megyei Módszertani Gyermekjóléti Központ és a Mosolygós Gyermekekért Alapítvány szervezésében újra itt, a kertvárosi lakótelepen tartottak meg – mondta Patakiné Zoltánné, képviselőasszony. Sok lelkes segítőre találtak a szervezők, így a támogatók sorában megtalálhattuk a Tatabányai Városi Szabadidő Sportszövetséget is. A Tatabányai Nagycsaládosok Egyesülete vállalta a gyerekek felügyeletét és együtt játszottak a kilátogatókkal. A délelőtt folyamán volt rendőrségi- és elsősegély bemutató, valamint a tűzoltóság Hab-partyval kedveskedett a gyerekeknek. Az ugrálóvár és a trambulin egy percre sem maradt üresen és a kreatív sarokban sok pici kéz készített szebbnél szebb ajándéktárgyakat. A kisvasútnak nagy sikere volt a kisebb gyerekek körében. Történelmi íjászkodásra is volt lehetőség, és az ügyességi sportjátékokat is szívesen kipróbálta a nyári szünetet élvező gyereksereg, akik a szabadban, friss levegőn a szüleikkel, nagyszüleikkel vidáman tölthették el a délelőttöt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.