Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2016. Október 29. 08:00, szombat | Helyi

„Látni és Látszani Plusz” Komárom-Esztergom megyében

„Látni és Látszani Plusz” Komárom-Esztergom megyében

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a látás és a láthatóság jelentőségére hívja fel a figyelmet.

A megyei rendőrök az őszi-téli időszakban, a kedvezőtlenebb út- és látási viszonyokra tekintettel, kiemelt figyelmet fordítanak a baleset-megelőzési tevékenységre. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és az X-MEDITOR Kft. közös közlekedésbiztonsági kampánya keretében a járművezetők az akcióhoz csatlakozott szervizekben 2016. október 15-e és december 10-e között Komárom-Esztergom megyében is térítésmentesen ellenőriztethetik a járművük láthatóságáért felelős alkatrészeket, továbbá az idei évben először a szélvédőt. A vizsgálatra személy- és tehergépkocsival, motorkerékpárral, valamint kerékpárral magánszemélyek és gazdasági társaságok egyaránt jelentkezhetnek. A regisztrált optikai szaküzletek hasznos tanácsaik mellett díjmentes látásellenőrzéssel is várják a járművezetőket. Az idei évben a kampány plusz elemekkel bővült, így a járművek célirányos átvizsgálásán túl, azok általános műszaki állapota is ellenőriztethető, továbbá a kezdeményezésben résztvevő szervizek és optikák köre is bővült. A kampánnyal kapcsolatos információkról, valamint a résztvevő szervizekről és optikusokról a http://www.latnieslatszani.huweboldalon tájékozódhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t