Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2013. Október 11. 08:47, péntek | Helyi

Látogatóba érkeztek, kerékpárokkal távoztak

Látogatóba érkeztek, kerékpárokkal távoztak

A tatabányai rendőrök akadályozták meg, hogy T. Ferenc és fiatalkorú társa kerékpárt lopjon.

A tárolóból sikerült kihozniuk a bicikliket, de tovább nem jutottak, mert az egyenruhások 2013. október 9-én éjszaka tetten érték őket. A járőröket az ott lakók riasztották, akik felébredtek a 40 éves tatabányai férfi és társa által keltett zajokra. Az egyenruhások körbekerítették őket, nehogy elmeneküljenek. Nesztelenül értek oda a gyanúsítottakhoz, akik próbálták menteni a menthetőt. Azt állították, hogy a két kerékpárt a fűben találták, a rendőrök azonban megállapították, hogy T. Ferenc társával a lakótömb egyik kisebb ablakán mászott be a lépcsőházba, majd a két lezáratlan biciklit felemelte, kinyitotta a belülről lereteszelt bejárati ajtót és eltolta a kétkerekűket. A gyanúsítottak nem indultak haza egyből, a ház előtt megálltak beszélgetni és cigarettázni. Ekkor fogták el őket a rendőrök, akik átvizsgálták ruházatukat. A fiatalkorúnál egy zacskóban kábítószergyanús anyagot találtak, melyről tulajdonosa azt állította, káfonya. A bódultságot okozó fűből nem fogyasztottak, ezt a velük szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt is megerősítette. T. Ferencet és fiatalkorú társát az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.