Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2016. November 28. 14:10, hétfő | Helyi

Led futófények – előnyös befektetés

Led futófények – előnyös befektetés

Napjaink információtól túlcsorduló világában csak az a vállalkozás érhet el pénzügyileg is előnyös üzletet, amelyik a konkurenciánál hatékonyabban tudja megszólítani célcsoportját.

Nincs szükség gyakorta cserélni a lámpákat, hiszen a változatos megjelenés önmagában jelenthet garanciát, hosszú távra. Egész egyszerűen felvisszük a megjeleníteni kívánt szöveget, elmentjük, és a kijelzőn láthatjuk viszont. Bármekkora led kijelzőről legyen szó, a döntés sosem könnyű. Éppen ezért vásárlás előtt nem árt információt gyűjteni a termékről. Ha reklámról beszélünk, akkor nyilvánvaló, hogy pénzről van szó, fontos, hogy a potenciális vásárlók felfigyeljenek a termékre.

A termék előnye, hogy interaktív megjelenést biztosít, illetve személyre szabható. Csak rajtunk áll, hogy mi az, amit meg szeretnénk rajta jeleníteni – akár minden nap más-más szöveget, képet, vagy akár videót – (kép és videó megjelenítésére egyedül az RGB kijelzők képesek). Miután az első táblát az új tulajdonos beállítja, a következő már sokkal könnyebb lesz. Vásárláskor a lámpa jövőjére is gondolhatunk: amíg a hagyományos reklámtáblákat eladni nem csak nehéz, de már szinte lehetetlen, ezzel szemben egy led kijelzőt könnyedén tudunk értékesíteni. Egy jó reklámtáblára mindig lesz kereslet. Ha telepítettük saját futófényünket, azt napról-napra, hétről-hétre, szakember különösebb beavatkozása nélkül tölthetjük fel új és aktuális üzenetekkel. Egy jól pozícionált, élénk és informatív futófény képes olyan felhívást intézni a közönség felé, amivel a klasszikus molinók nem versenyezhetnek.

Elsőre úgy tűnhet, hogy a led kijelző drágább, mint egy hagyományos lámpa, de ha jobban belegondolunk, sokkal több lehetőségünk nyílik a reklámszövegek, képek, videók bevitelére, ugyanakkor, ha már nincs szükségünk a termékre, könnyedén értékesíthetjük a piacon. Elmondható, hogy drágább, mint a hagyományos társa, de hamar képes visszahozni az árát, manapság egyre többen választanak led futófényeket, hiszen ez az egyetlen ésszerű döntés hosszú, és rövidtávra egyaránt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t