Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Június 13. 10:08, szerda | Helyi

Állampolgár és Rendőrség együttes eredményessége

Állampolgár és Rendőrség együttes eredményessége

Fényes nappal akart lopni két tatabányai fiatalember, de a járőrök elfogták őket. Egy tömbház tárolóját akarták felfeszíteni, hogy onnan eltulajdonítsák az értékeket.

Egy csavarhúzóval próbálták meg kinyitni a vas ajtót, de a megzavarták őket, így a bűncselekmény elkövetéséhez használt csavarhúzó egy darabjával menekültek el, az ugyanis eltörött a nagy erőfeszítésnek köszönhetően.

Nem esett pánikba a szemtanú, akinek köszönhetően a tatabányai nyomozók gyorsan elfogták az elkövetőket. Azután sem tévesztette szem elő a tetteseket, miután megzavarta őket a bűncselekmény elkövetésében. Sikerült megjegyeznie gépjárművük rendszámát, így néhány perc múlva a nyomozók már az autó tulajdonosának lakásajtaján kopogtattak.

Próbált tagadni a gyanúsított, mondván ő a bűncselekmény ideje alatt végig otthon tartózkodott egyedül. Ekkor a nyomozók motoszkálást hallottak a lakás belsejéből, ahol végül megtalálták a elkövető társát. A két férfi továbbra is tagadta a bűncselekmény elkövetését, az autó átvizsgálása során azonban a nyomozók megtalálták a bűncselekmény elkövetésénél használt csavarhúzót, melynek letörött darabja megegyezett a helyszínen találttal. A két férfi látván, hogy nincs értelme tovább tagadni, elismerték a bűncselekmény elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t