Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Január 19. 09:30, hétfő | Helyi
Forrás: www.police.hu

Lopásból rablás

Lopásból rablás

Egy tábla csokoládéért és egy üveg szeszesitalért lökte el a gyanúsított az oroszlányi bevásárlóközpont biztonsági őrét.

Rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 31 éves férfi ellen. Az oroszlányi K. Péter egy tábla csokoládét és egy üveg szeszesitalt akart eltulajdonítani egy helyi bevásárlóközpontból 2015. január 17-én. Amikor az üzlet biztonsági őre a kijáratnál feltartóztatta a férfit, a gyanúsított meglökte őt és megpróbált elmenekülni. K. Péter nem tudott elfutni, az őr ugyanis visszatartotta őt a rendőrök kiérkezéséig. A járőrök a helyszínen elfogták a 31 éves férfit és előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra. K. Pétert a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.