Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 06. 11:04, hétfő | Helyi

Lopják a közlekedési táblákat Tatabányán

Lopják a közlekedési táblákat Tatabányán

Lopják a közlekedési táblákat Tatabányán. A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri az elkövetők megtalálásában.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen személy ellen, aki június 10-ét megelőzően Tatabánya Síkvölgypuszta és Környe-Vértessomló bekötőút közötti útszakasznál eltulajdonította egy ideiglenes forgalomirányító fényjelző készülék ipari vezetékét. Ugyaninnen közlekedési jelzőtábláknak is nyoma veszett. Egy ideiglenesen kihelyezett sebességkorlátozó, egy útszűkületet jelző valamint egy kiegészítő táblát tartalmazó táblaoszlopot tulajdonítottak el, valamint ugyanitt egy ideiglenesen elhelyezett sebességkorlátozó közúti jelzőtáblát.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri az ismeretlen tolvaj személyazonosságának megállapítása végett. Tóth Lajos r. ftzls., balesetvizsgálónál jelentkezhet(nek) hivatali munkaidőben a 34/517-777-es telefonszám 34-36-os mellékén, illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén azok, akik tudják ki rongálta meg a jelzőlámpát.

A bejelentő adatait a Rendőrség kérésre zártan kezeli.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.