Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 08. 09:48, hétfő | Helyi

Lopott tehergépkocsival tulajdonították el a motort

Lopott tehergépkocsival tulajdonították el a motort

A tulajdonos szeme láttára loptak el egy motorkerékpárt Tatabányán, akinek kétszer is mentenie kellett az életét, mikor megpróbálta megakadályozni a bűncselekmény elkövetését.

A férfi végül nem sérült meg, de motorját elvitte a két ismeretlen személy. A sértett épp otthonában tartózkodott, mikor az ablakon kipillantva látta, hogy a ház előtt leparkolt járművét egy tehergépjárműre tolják fel. Lerohant a tolvajokhoz, akik épp indulni készültek. A sofőr nem törődve az autó mögött álló férfival hátramenetbe kapcsolt és pörgő kerekekkel tolatni kezdetett. A sértett elugrott, így a tolvajok nem ütötték el, egy szintén a parkolóban álló személygépkocsinak viszont neki hajtottak.

Pár másodperccel később a sértett ismét élete mentésére kényszerült. A teherautó elé került, amelynek vezetője ismét a gázpedálra taposott, nem törődve a tulajdonát védő férfival, akinek másodjára is sikerült elugrania a jármű elől.

A tehergépkocsi vezetője menekülés közben újabb és újabb károkat okozott. Előbb egy szemeteskonténernek ment neki, majd egy másik parkoló autó visszapillantó tükrét sodorta le. Ezt követően csikorgó kerekekkel elhagyta a helyszínt. A tehergépjárműről később kiderült, hogy azt 2012. október 6-ról 7-re virradó éjjel tulajdonították el ismeretlen elkövetők Tatabánya belterületéről.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személy ellen és egyben a lakosság segítségét kéri. Azon személy vagy személyek jelentkezését várja a Rendőrség hivatali munkaidőben a 34/517-777-es telefonszám 24-36-os mellékén, illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén, aki(k) információval rendelkeznek a tehergépkocsiról, annak vezetőjéről, tartózkodási helyéről.

A bejelentő személyi adatait kérésére a Rendőrség zártan, elkülönítve kezeli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.