Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. Január 07. 09:01, kedd | Helyi

Megbeszélés a sárberki fejlesztésekről

Megbeszélés a sárberki fejlesztésekről

Schmidt Csaba polgármester és Salló Győző, Sárberek önkormányzati képviselője közös helyszínbejárás keretében beszéltek a városrész fejlesztési terveiről a sárberki orvosi rendelő előtti téren.

Schmidt Csaba elmondta, hogy év elején minden önkormányzati képviselővel közös bejárás keretében fogják átbeszélni az egyes körzetekre vonatkozó aktuális fejlesztési igényeket, terveket. Ez az egyeztetési folyamat kezdődött el ma Sárberekben. Azt kértem a képviselőktől, állítsanak fel fontossági sorrendet a beruházásokat illetően – folytatta a polgármester, majd hozzátette, az önkormányzati költségvetés kerete nem csökken az elmúlt évhez képest, de a pontos összegeket még nem látni. Salló Győző elsőként Sárberek központi terének kialakítását emelte ki, majd hozzátette: a szánkózó dombot a jövőben át szeretné a helyeztetni a patak mellé, így a parkoló meghosszabbításával közel 20 autó parkolása oldódna meg a lakótelep közepén. Fontos lenne még a játszótér felújítása, az eligazító táblák rendbetétele, és további szabadtéri fitness-gépek kihelyezése az ott lakók számára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.