Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Április 01. 08:54, kedd | Helyi

Megbuktak a drogteszten

Megbuktak a drogteszten

Pozitív értéket jelzett a kábítószer-gyorsteszt a két tatabányai férfinál talált növényi származékra.

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt állítottak elő a tatabányai rendőrök egy 34 és 25 éves tatabányai férfit. Az újvárosi lakótömböknél igazoltatatták őket 2014. március 31-én. Ruházatuk átvizsgálásakor a rendőrök alufóliába csomagolt ismeretlen növényi származékot tartalmazó csomagokat találtak. Az egyenruhások a két férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, de kiderült, még nem fogyasztottak a náluk talált anyagból. A rendőrök azt is megvizsgálták. A kábítószer-gyorsteszt eredménye ebben az esetben pozitív lett, ezért az ismeretlen növényi származékot tartalmazó csomagokat a nyomozók lefoglalták.

2014. április 1-jén hajnalban újabb férfit állítottak elő a rendőrök a Tatabányai Redőkapitányságra. A járőrök azért állították meg a személygépkocsival közlekedőt, mert nem világított a jármű hátsó fényjelzője. Igazoltatták, de a kocsi forgalmi engedélyét nem tudta átadni az egyenruhásoknak. Azt állította, hogy az autót egy barátjától kérte kölcsön. A rendőrök a férfi ruházatát és a járművet is átvizsgálták. A kocsi ülésén lévő táskában alufóliába csomagolva kábítószer gyanús növényi származékot, három szál kábítószergyanús cigarettát, fehér por maradványát és egy szintén kábítószergyanús tablettát találtak a rendőrök. A 36 éves férfi bevallotta, hogy születésnapját ünnepelte, a buliban pedig fogyasztott azokból a szerekből, melyeket lefoglaltak tőle a járőrök. A férfival szemben az egyenruhások kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott, ezért őt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A gyanúsított a nyomozóknak megismételte azt, amit korábban a járőröknek elmondott. Kihallgatását követően a férfi távozhatott a rendőrségről, az ellene folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

Képünk illusztráció!

Címkék: drog tatabánya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.