Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. December 17. 10:05, kedd | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Meggyújtották a harmadik gyertyát is

Meggyújtották a harmadik gyertyát is

Ezüst vasárnap estéjén Vass Edit Szeréna református lelkész gyújtotta meg a város adventi koszorúján a harmadik gyertyát.

Az óriási adventi naptár aktuális ablakát pedig, a Grundfos Tatabánya Kézilabda Klub játékosa, Pásztor Ákos nyitotta ki csapattársai jelenlétében.
Az Árpád téren felállított színpadon Harsányi Gergely kézilabdázó, valamint Debre Viktor és majdnem teljes legénysége sorakozott fel vasárnap este. A csapatkapitány szavaiból megtudtuk: Pásztor Ákos ötlete volt, hogy ők is nyissanak ablakot a város adventi naptárán. A csapatvezetés, a játékosok, edzők, gyúró, mindenki azonnal melléállt az ügynek – mondta Harsányi Gergely.
Mecsei Ilona úgy fogalmazott: a kézilabdacsapat is megtestesíti azt a három dolgot, amiről az adventi időszak szól, ezek pedig a hit, a remény és a szeretet. Hisznek az egészséges életben, a sportban, remélnek és bíznak minden alkalommal, amikor pályára lépnek és a szeretetet, amit joggal vívtak ki - nem csak a városunkban - a mai tettükkel is erősítik. A fiúk megkínálták az embereket szaloncukorral, kaláccsal, lufit osztottak, az ott lévők nagy örömére, majd Pásztor Ákos mászott fel a létrára és nyitotta ki a 15-ös számú ablakot.
Az adventi koszorú harmadik gyertyáját Vass Edit Szeréna református lelkész gyújtotta meg, miután az ünnephez kapcsolódó gondolatait megosztotta az Árpád téren összegyűlt közösséggel. Ezt követően karácsonyi műsorát is bemutatta a református közösség az Árpád térre kilátogatóknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.