Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Január 29. 13:39, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Megkegyelmezett az MTVA, Saunders maradhat A Dalban

Megkegyelmezett az MTVA, Saunders maradhat A Dalban

Kis híján kizárták az Eurovíziós elődöntőből.

Döntött Saunders ügyében az MTVA. Mint arról az Új Ász beszámolt, könnyen előfordulhatott volna, hogy Kállay-Saunders Andrást kizárják A Dalból, mert büntetőeljárás folyik ellene. Az énekes azonban megúszta.

– Az MTV úgy döntött, különböző méltányossági és emberi okok alapján, hogy Kállay-Saunders András továbbra is versenyben maradhat – kezdte lapunk kérdésére Lencsó Rita, kommunikációs igazgató.

– Megvizsgáltuk az ügyet, beszéltünk Andrással, a menedzsmentjével és az ügyvédjétől is van egy jogi állásfoglalásunk, valamint a mi jogászaink is megnézték kvázi ezeket a körülményeket. Az egész ügy még nagyon tisztázatlan, egy kezdeti nyomozati szakasznál tart. A lényeg az: itt nem arról van szó, hogy őt tetten érték, vagy megverte a feleségét, hanem egy szórakozóhelyen kialakult egy konfliktushelyzet két csoport között.

A könnyen beazonosíthatóságának köszönhetően azonnal feljelentést tettek ellene. Az ártatlanság vélelme pedig mindenkit megillet, ezért hoztuk meg azt a döntést, hogy András maradhat a versenyben. Ráadásul csak Magyarországon van ez az egyetlen egy passzus a kiírásban, feltételes módban – magyarázta döntésüket a közmédia kommunikációs vezetője.

Kállay Saunders-András és a menedzsmentje sem kívánt nyilatkozni megkeresésünkre.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.