Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Augusztus 26. 15:58, kedd | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Megnyitották a nevelési évet

Megnyitották a nevelési évet

A Módszertani Bölcsődében tartották a 2014/2015-ös nevelési év megnyitóját az óvodapedagógusok és a bölcsődei dolgozók részére.

Az évnyitó értekezletet Schmidt Csaba polgármester nyitotta meg, aki kiemelte: a nyári szünetben a város majdnem minden óvodájában és bölcsődéjében zajlottak felújítási munkálatok, melyeket a jövőben is folytatni szeretnének.

Az értekezletnek otthont adó bölcsőde apróságainak műsora után Schmidt Csaba polgármester köszöntötte a megjelent intézményvezetőket. Az elmúlt évben az óvodai dolgozók olyan képzéseken vettek részt, melyeken új módszereket tanultak meg – mondta el a városvezető, majd hozzátette, reméli, hogy a jövőben sikerül uniós pályázat keretében a bölcsődei dolgozók továbbképzésére is forrást találni. A következő időszak feladata, hogy a polgármesteri hivatal és az intézmények párbeszédjük során eldöntsék, jövőre milyen irányban folytatódjanak a fejlesztések: minden intézményben elvégezzék a legszükségesebb korszerűsítéseket, vagy egy-egy óvoda, bölcsőde teljes felújítása valósuljon meg. Schmidt Csaba kiemelte: fontos kérdés még az óvodák és bölcsődék rugalmas nyitva tartási idejének meghatározása, ehhez azonban az intézmények, a város és az ipari park cégeinek együttműködésére lesz szükség. Beszéde végén a polgármester sok erőt és kitartást kívánt az óvodák és bölcsődék vezetőinek, majd hozzátette: bízik benne, hogy az idei nevelési év is sok mosollyal és gyermekzsivajjal fog telni az intézményekben.

A megnyitó beszéd után Bereznai Csaba alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte: városunk óvodáiban és bölcsődéiban motivált, lelkes, hozzáértő pedagógusok dolgoznak, kívánom, hogy ezt az örömöt adják tovább a szülőknek és a gyerekeknek a következő nevelési évben is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.