Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. November 11. 08:28, hétfő | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Megünnepelték a bölcsőde felújítását

Megünnepelték a  bölcsőde felújítását

Az intézményben elvégzett felújítási munkálatok megünneplésére rendeztek „ablakköszöntő” összejövetelt a Sárberki Bölcsődében.

Az eseményen részt vett Schmidt Csaba polgármester, dr. Kancz Csaba alpolgármester, és Salló Győző, a városrész önkormányzati képviselője is.A rendezvényen az intézményben dolgozók mellett szülők is részt vettek, akiknek dr. Kancz Csaba alpolgármester megköszönte, hogy igénybe veszik a bölcsődét. A városvezető beszédében kiemelte: az intézményben az elmúlt évtizedekben nem voltak felújítási munkálatok, az idei beruházásoknak köszönhetően azonban megújultak többek között a külső nyílászárók és a vizesblokkok is. Jövőre tovább nő a munkahelyek száma városunkban, bízunk benne, hogy ez sok fiatalt vonz ide, így idővel egyre többen járhatnak a bölcsődébe – fogalmazott az alpolgármester, majd hozzátette: a bölcsődei férőhelyek száma Tatabányán a jövőben sem jelenthet akadályt, de a helyek bővítésére is van lehetőség. A felújítási munkálatok azonban ezzel nem fejeződnek be, hisz jövőre az Óvárosi Bölcsődében hasonló munkák kezdődnek – zárta beszédét dr. Kancz Csaba. Némethné Horváth Évától, a Sárberki Bölcsőde vezetőjétől megtudtuk, az intézményben nyáron kicserélték a külső nyílászárókat, felújították a gyermek- és felnőtt vizesblokkokat, képviselői felajánlásból pedig új külső árnyékoló ponyvát szereltek fel. Ezen túlmenően új radiátorvédők is kerültek mind a négy csoportszobába, melynek költségeit felerészt saját, felerészt pedig önkormányzati forrásból finanszírozták. A munkálatokra összesen közel 14 millió forintot költöttek, melynek köszönhetően a kicsik már a mai kor kihívásainak megfelelő, biztonságos közegben játszhatnak, de a megszépült környezet az itt dolgozók számára is motiválóan hat – fogalmazott az intézményvezető.A köszöntőbeszédeket követően a gyerekek zenés-táncos műsorát nézhették meg az összejövetel résztvevői, akik ezután megtekintették a kívül-belül megújult intézményt, majd a szervezők állófogadással zárták a rendezvényt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.