Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. November 06. 10:20, csütörtök | Bulvár
Forrás: fullank.com

Megverték és bedrogozták négy hónapos csecsemőjüket a balhés 'szülők'

Megverték és bedrogozták négy hónapos csecsemőjüket a balhés 'szülők'

A bajmóci kórházból a besztercebányai kórházba szállították át azt a négy hónapos csecsemőt, akinek kábítószert mutattak ki a szervezetében és súlyos belső sérülése is volt. Az orvosok valószínűleg már nem tudnak rajta segíteni.

A besztercebányai kórház szakemberei sem tudtak segíteni a csecsemőn, aki belső sérülései következtében az agyhalál jeleit mutatja. A szerveit transzplantációra ajánlják fel. A csecsemőt csütörtök éjjel szállították át a besztercebányai kórház speciális osztályára. A vizeletében erős kábítószert, metamfetamint találtak.

A gyermek vizeletében metamfetamint és más anyagokat is találtunk, ezzel a rendőrség foglalkozik majd”- mondta Jozef Kubík, a kórház szakembere.

A besztercebányai gyermekkórház igazgatója, Ján Nosko a sajtónak elmondta, hogy az agyhalált okozó belső sérülés egy külső behatás, egy nagyobb ütés következtében állhatott be. A gyereket feltehetően bántalmazták és bedrogozták. Mindezt azért, mert a baba túl sokat sírt. A besztercebányai kórház szóvivője szerint a kisbaba állapotát toxikus mérgezés okozhatta, ami miatt leállt az agyműködése.

A parameter.sk oldal szerint az apa azt mondta, hogy a csecsemő elájult. A gyereken viszont jól látható fejsérülések voltak, a testén pedig fehér porra bukkantak.

Az üggyel a rendőrség foglalkozik. A két privigyei szülőt már őrizetbe vették.
A szomszédok szerint a kisgyermek szülei rendetlenek voltak, gyakran kiabáltak és verekedésre utaló jeleket is észleletek a ház lakói.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.