Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. December 19. 12:53, szerda | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Meleg étel a rászorulóknak

Meleg étel a rászorulóknak

Tegnap az iskola ebédlőjében, kanyargó sorokban várta a több mint száz rászoruló kertvárosi lakó, hogy tálkáiba tarhonyás hús, kenyér és uborka kerüljön és hazavihesse a sok esetben három-négygyermekes családjának.

A Bolyai János Általános Iskolában háromszáz adag meleg egytál étel kiosztásával vette kezdetét az a jótékonysági akció, amelyben a Magyar Vöröskereszt mellett a Kölyök Kft. és Vécsey Gábor, az EBA Kft. ügyvezetője is oroszlánrészt vállalt.
Tegnap az iskola ebédlőjében, kanyargó sorokban várta a több mint száz rászoruló kertvárosi lakó, hogy tálkáiba tarhonyás hús, kenyér és uborka kerüljön és hazavihesse a sok esetben három-négygyermekes családjának. Az ételek kiosztásában Magyarné Kocsis Andrea és Pataki Zoltánné, a két kertvárosi terület önkormányzati képviselői is segítettek, és többek között azt is megtudtuk tőlük, hogy nem ez az első és reményeik szerinte nem is az utolsó ilyen ételosztás az általuk képviselt városrészben, és a városban sem. Fontos, hogy gondoskodjunk a rászorulókról és ne csak karácsony környékén, hanem egész évben – fogalmazott Pataki Zoltánné önkormányzati képviselő.
Az elkövetkező napokban több esetben is osztanak meleg ételt a város több pontján is a Magyar Vöröskereszt segítségével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.