Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 27. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

Mikulásgyár Kertvárosban

Mikulásgyár Kertvárosban

A tavalyi után idén is várja az adományokat (elsősorban tartós élelmiszereket, használt, de nem elhasznált játékokat) a Kertvárosi Mikulásgyár a Bányász Művelődési Otthonba.

A december 13-ig felajánlott adományokat az ugyancsak a városrészben működő Názáret Szociális Szolgáltató ellátásában nevelkedő gyermekek között osztják szét december 15-én a Karácsonyi Hangolódó című díjtalan rendezvényen.

A Hangolódó egyébként december 15-én 13 órakor kezdődik a Házban, többek között a Kertvárosi Óvoda Bábszínházával, a Kölcsey iskola műsorával. Ott lesz Dudu bohóc is, aki sok mókát és lufit ígér a gyerekeknek. Tizenhat órától megtartják a hagyományos karácsonyi kézműves foglalkozásokat (ide egyébként egy héttel korábban, december 8-án 16-18 óra között is várják a gyerekeket), a moziban 17 órától Karácsony Artúr vendégeskedik. Az ajándékpiacon saját készítésű ajándékokat lehet eladni, csereberélni. Minden látogatónak „jár” egy pohár tea és mézes puszedli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.