Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2016. Október 31. 00:00, hétfő | Helyi

Mindenszentek és halottak napja Komárom-Esztergom megyében

Mindenszentek és halottak napja Komárom-Esztergom megyében

Fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak a temetőket látogatók a
következő napokban.

A megye egyenruhásai a tásszervekkel együttműködve segítik a közlekedést, valamint körültekintésre hívják fel az ünnepek alatt közlekedők figyelmét. A korábbi évekhez hasonlóan az ünnepek alatt a temetők környékén a gyalogos, míg a közutakon a járműforgalom sűrűsége a többszörösére nő. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az elkövetkező időszakban kiemelt figyelmet fordít a közbiztonsággal, bűn- és baleset-megelőzéssel kapcsolatos feladatok ellátására. A közutakon történő forgalomnövekedés nagyobb türelmet és elővigyázatosságot igényel ebben az időszakban a gépjárművel közlekedőktől. Fokozottan figyeljünk a temetők környékén a gyalogátkelőhelyek biztonságára. Amennyiben tehetik, a távolabbra utazók időben induljanak el. Ebben az évszakban már számítani kell a látási viszonyok szélsőséges változására, továbbá a közúti forgalom is jelentősen megnövekedhet. A megyei és a városi rendőrkapitányságok munkatársai a polgárőrségek bevonásával az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelten figyelnek a temetők rendjére. A közlekedésrendészeti intézkedések elsősorban a forgalom folyamatosságának fenntartására, a balesetveszély megelőzésére, a temetők környékén történő parkolás lehetőség szerinti elősegítésére irányulnak majd. A sírkertek környékén a kiemelt, ünnepi időszakban fokozott rendőri jelenlétre lehet számítani 2016. október 29. és november 4. között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t