Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2016. Április 27. 14:55, szerda | Helyi

Multifunkcionális sportcsarnokot szeretnének Tatabányán

Multifunkcionális sportcsarnokot szeretnének Tatabányán

Közel 3000 támogató aláírás gyűlt össze egy hét alatt…
Nemzetközi mérkőzések megrendezésére alkalmas multifunkcionális sportcsarnokot szeretnének Tatabányán

Közel 3000 támogató aláírás gyűlt össze Tatabányán egy hét alatt a nagyobb befogadóképességű multifunkcionális sportcsarnok létesítéséhez – tájékoztatta a sajtót Sámuel Botond, a Tatabányai Sport Club elnöke, az aláírásgyűjtés kezdeményezője 2016. április 27-én, szerdán a Földi Imre Városi Sportcsarnokban.

Sámuel Botond elmondta: A gyűjtés szándéka az volt, hogy a TSC vezetése meggyőződjön arról, hogy a sportolók, kézilabda játékosok, az edzésekre járó gyermekek szülei, a sport iránt elkötelezett rajongók, szurkolók és sportszeretők milyen sportcsarnokot szeretnének Tatabányának. Az egy hét alatt összegyűlt támogató aláírások és a beérkezett vélemények meggyőztek minket arról, hogy a nemzetközi mérkőzések rendezésére is alkalmas sportcsarnokra van szükség Tatabányán, amellyel a város sport és kulturális értelemben régiós központtá válhat. Az aláírásgyűjtő ívek futótűzként terjedtek a városban. Nagyon sok olyan ember is aláírta az íveket és támogatja a nagyobb sportcsarnok létesítését, aki komoly méretű rendezvényeket, határokon átnyúló kulturális eseményeket, és nemzetközi hírű fellépőket szeretne itt látni vagy akár elhozni Tatabányára. Tehát rendkívül sokan ilyen értelemben is nagyobb lendületet kívánnak adni a város fejlődésének, más mércével mérnék a sport és kulturális kínálatot.
Sámuel Botond hozzátette: A mai napon a közvéleményt tájékoztatom az elért eredményről és a tatabányaiak szándékáról, holnap pedig a város képviselőtestületi ülésén átadom az összegyűjtött aláírásokat Schmidt Csaba polgármester úrnak és a képviselő-testületnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.