Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2018. Július 19. 15:19, csütörtök | Helyi
Forrás: www.police.hu

Munkáltatójától lopott

Munkáltatójától lopott

A tolvaj mellett az orgazdát is gyanúsítottként hallgatták ki a tatabányai nyomozók.

Több alkalommal lopott szerszámokat egy tatabányai gyárból egy 29 éves helyi férfi. A hiányt a cég egyik vezetője vette észre, ő tett feljelentést a rendőrségen. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeképpen azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. R. Gábort 2018. július 17-én hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy összesen három alkalommal lopott a munkáltatójától. A szerszámok zömét egy ismerősének adta, hogy értékesítse azokat. A lopott tárgyak egy része még a lakásán volt, azokat a nyomozók lefoglalták. R. Gábor ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Ugyanezen a napon a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 26 éves tatabányai férfit is, aki R. Gábortól a lopott szerszámokat átvette és eladta azokat. M. Csaba ellen orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.