Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 11. 15:41, csütörtök | Helyi

Nagy érték lett a radiátor

Nagy érték lett a radiátor

Tolvajt fogtak a járőrök 2012. október 10-én délután Tatabányán. A radiátorokat, rézhulladékot és vezetékeket pakoló férfit a Ságvári úti postahivatal előtt igazoltatta a járőr.

Az intézkedés során először zavartan viselkedett, végül beismerte, hogy az egykor postaként működő, jelenleg használaton kívül álló épületéből szerelte ki a radiátort és tulajdonította el a többi fémhulladékként értékesíthető tárgyat.

A járőrök a tetten ért férfit előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra és átadták a nyomozóknak, akik gyanusítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, miután a férfi elmondta, hogy nem ez volt az első bűncselekmény, amit elkövetett és ezt a nyomozók is jól tudták, hisz a fenti eseten túl további három büntetőeljárás van folyamatban a férfi ellen betöréses lopás elkövetése miatt, míg egy, szintén 2012-ben indított büntetőeljárást, a tatabányai nyomozók vádemelési javaslattal már megküldtek az Ügyészségnek. Utóbbi ügyben közel 30 rendbeli betöréses lopás elkövetésével gyanúsítják a tatabányai férfit.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.