Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. December 23. 19:20, kedd | Helyi
Forrás: www.police.hu

Nem akart börtönbe vonulni a 23 éves tatabányai férfi

Nem akart börtönbe vonulni a 23 éves tatabányai férfi

Miután meghallotta az első fokú ítéletet és előzetes letartóztatásának elrendelését, a fogoly mindenáron szabadulni akart a Tatabányai Járásbíróságról.

A rendőrök akadályozták meg, hogy elmeneküljön 2014. október 22-én. G. Dániel minden elkövetett, hogy a bilincshez rögzített vezetőszárat kitépje a kísérőőr kezéből, de nem sikerült neki. Az egyenruhások vegyi eszköz segítségével megfékezték a terheltet és fogolyszökés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt visszakísérték őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók ismét gyanúsítottként hallgatták ki, de G. Dániel nem mondta el, kihez és hova futott volna bilinccsel a kezén. A férfi ellen gyorsított büntetőeljárást folytatott a rendőrség és 2014. december 22-én bíróság elé állítási javaslattal ügyét megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.