Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. December 30. 20:11, vasárnap | Helyi

Nem késlekedtek, így életet mentettek

Nem késlekedtek, így életet mentettek

Két bajba jutott személy életét is sikerült megmenteniük a rendőröknek 2012. december 29-én Komárom-Esztergom megyében. Kihűltek volna, ha nem segítenek rajtuk.

A rendőrség köszöni a bejelentést tevő állampolgárok jelzését.
2012. december 29-én este állampolgári bejelentést követően jelentek meg a járőrök Tatabánya belvárosának egyik kereszteződésében, ahol egy hajléktalan férfi ücsörgött az útpadkán. A sötétben alig volt látható, tartása bizonytalan volt. A férfi elmondása szerint otthona nincs, ezért a rendőrök, tartva a kihűléstől, értesítették az Utcai Segítők Szociális Egyesületét, akik krízisautójukkal meleg helyre szállították a férfit.
A tatabányai esetet követően nem sokkal a kisbéri rendőrök gyors intézkedésére is szükség volt, miután bejelentést kaptak egy eltűnt személyről. Egy 75 éves asszonyt kellett megtalálniuk a fagyos éjszakában. Az idős néni 2012. december 29-én délután 16:00 óra körül indult el fiától haza, de otthonába még 20:00 órakor sem érkezett meg. Családja már nagyon aggódott érte, de hiába keresték őt, sehol sem találták, ezért a rendőrség segítségét kérték.
A járőrök elindultak azon az úton, melyen feltételezhetően az idős hölgy is haladhatott, majd az ott futó vasúti töltés aljában, a patak partjától mintegy 10 méterre megtalálták a hölgyet egy fa tövében ücsörögve. A néninek nem esett bántódása, de nagyon átfagyott, ezért az egyenruhások mentőt hívtak a helyszínre, akik kórházba vitték.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.