Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Október 08. 07:17, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Nemi bűncselekménynek nevezte meztelen fotóinak közzétételét Jennifer Lawrence

Nemi bűncselekménynek nevezte meztelen fotóinak közzétételét Jennifer Lawrence

Nemi bűncselekménynek nevezte Jennifer Lawrence Oscar-díjas amerikai színésznő azt, hogy augusztus végén egy vagy több hacker az interneten róla készült privát meztelen fotókat tett közzé.

"Ez nem botrány, hanem nemi bűncselekmény" - hangoztatta a 24 éves filmsztár a Vanity Fair Magazin internetes kiadásában kedden megjelent nyilatkozatában.
Lawrence a szexuális kizsákmányoláshoz és erőszakhoz hasonlította azt, hogy valaki hasznot akart húzni ilyen felvételekből. Az emberiességtől elszakadtnak, felelőtlennek és üresnek nevezte az elkövetőt.
Nem kímélte azokat sem, akik a számítógép monitorán a szemüket legeltették a felvételein.
"Bárki, aki megnézte azokat a képeket, szexuális kihágást követett el. Önöknek lapítaniuk kellene a szégyentől" - mondta.
Kitért arra is, hogy nem akar dühbe gurulni, amikor az ismerősei elismerik, hogy látták a fotóit. Ilyenkor arra gondol, nem engedte meg nekik, hogy a meztelen testét nézegessék.
. Pőre fotóinak közzétételét követően a színésznő most szólalt meg először a nyilvánosság előtt. Nyilatkozatát teljes terjedelemben novemberi számában közli majd a Vanity Fair magazin.
Jennifer Lawrence mellett állítólag a nemzetközi művészvilág és szórakoztatóipar mintegy 100 ismert női szereplőjének képeit is feltöltötték a világhálóra. Közöttük volt, Ariana Grande, Mary Elizabeth Winstead, Kate Upton, Lea Michelle, Rihanna, Victoria Justice, Kirsten Dunst, Kristen Ritter, Yvonne Strahovski, Bar Rafaeli, Cara Delevingne, Kim Kardashian, Mary-Kate Olsen és mások.
Az Apple szeptember 2-án cáfolta, hogy a rendszereinek, köztük az iCloud feltörlésével juthattak hackerek sztárokról készült meztelen felvételekhez. A cég ugyanakkor elismerte, hogy egyes celebek fiókjaihoz célzott támadások eredményeképpen - felhasználói nevek, jelszavak és biztonsági kérdések ismeretében - hozzáfértek.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.