Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2015. Április 09. 09:13, csütörtök | Helyi sport

Nemzetközi BALÁZS KUPA – 2015 Győr

Nemzetközi BALÁZS KUPA – 2015 Győr

2015.évben immár 30. alkalommal került megrendezésre Győr Megyei Jogú Város szervezésében, rendezésében a nemzetközi BALÁZS KUPA kézilabda torna, melyre közel 100 csapat nevezését regisztrálták.

A TSC-Dózsa színeit az U-9 korcsoportos csapat képviselte, akik selejtezők során magabiztos versenyzéssel kiharcolták a döntőbe kerülést. Nagy várakozás előzte meg a két legjobb csapat végső küzdelmét, hiszen a Magvassy Sportcsarnokban ünnepélyes keretek között zajlott a döntő. Szépszámú szurkolótábora volt a tatabányai lányoknak. Szülők, barátok, hozzátartozók buzdításától volt hangos a sportaréna, és persze a legvégén néhány öröm-könnycsepp is csillogott a büszke szülők szemében, hiszen az eredményhirdetésnél a dobogó legfelső fokára a tatabányai lányokat szólították.
A győztesnek járó serleget, az érmeket és az ajándékpólót átvette a csapat, majd különdíjak átadására került sor.
A TSC-Dózsa kiváló hálóőre Darmó Réka a legjobb kapus díját kapta.
Gyurkovics István, testnevelő-edző:
Büszke vagyok a csapatomra! A lányok a négynapos torna során fegyelmezetten küzdöttek és megérdemelten vehették át a legjobbnak járó díszes serleget.
A győztes csapat tagjai:
Darmó Réka,Fodor Lili, Hoffmann Lotti, Jaczkó Lili,Kalmár Zoé, Kiss Csenge, Maller Szabina, Mati Dorottya,Pintér Maja, Pretsner Hanga, Stockbauer Luca,Szlávik Nikoletta,Tordai Laura,Török Violetta,
Zábráczki Rebeka
Edző: Gyurkovics István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 22. 07:58, hétfő | Sport

Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

2024. Július 22. 07:57, hétfő | Sport

Balaton-átúszás - Több mint 11 ezren indultak

Több mint 11 ezren vettek részt a szombatról vasárnapra halasztott 42. Lidl Balaton-átúszáson, melyen a férfiaknál holtverseny született, míg a nőknél Juhász Janka győzött.