Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. Szeptember 24. 11:14, kedd | Helyi

Őrizetbe vették a kamionost, miután ittasan balesetet okozott

Őrizetbe vették a kamionost, miután ittasan balesetet okozott

Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda a cseh férfinál.

Fuvarban volt az 58 éves férfi 2013. szeptember 23-án. Árut hozott egy tatabányai telephelyre. Az ott dolgozó intett a sofőrnek, hogy parkoljon le, aminek ő eleget is tett, közben azonban leszakította az épület féltetejét. A kárrendezésből vita lett a felek között, ezért a telep tulajdonosa a rendőröket hívta segítségül. A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak a cseh férfival szemben, mely pozitív értéket mutatott. Gyanúsítotti kihallgatása során a sofőr elismerte, hogy ittasan ült a volán mögé, azt azonban nem árulta el, hány kilométert tett meg ilyen állapotban. A férfit a rendőrség járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Pár órával korábban egy másik kamionossal szemben is intézkedtek a rendőrök, hasonló okok miatt. A fonyódi férfi egy tatabányai benzinkúton okozott anyagi káros balesetet 2013. szeptember 22-én 22 óra 50 perckor. Tolatás közben nekiütközött egy személygépkocsinak. A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei a sofőrrel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A férfit a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak vele szemben. A büntetőeljárás során a járművezető szabadlábon védekezhet, de vezetői engedélyét elvették tőle az egyenruhások.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.