Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. December 16. 09:17, kedd | Helyi
Forrás: www.police.hu

Őrizetben a betörők

Őrizetben a betörők

Három nap alatt három vértesszőlősi hétvégi házba tört be a páros.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya K. László és M. Péter Csabáné ellen. A gyanú szerint a 36 éves férfi és a 25 éves nő 2014. december 10-én bement egy vértesszőlősi hétvégi házba és onnan vascsöveket,és fémlemezeket tulajdonítottak el. A gyanúsítottak a lopott értékeket egy tatabányai MÉH telepre vitték, ahol leadták őket. A páros másnap és harmadnap is visszatért a hétvégi házas övezetbe és két szomszédos kertbe is bementek. Az egyikből kerítéselemeket, a másikból pedig fémlemezeket vittek el, melyeket ugyanazon a fémátvevő-telepen értékesítettek.

A vértesszőlősi férfit és a tatabányai nőt 2014. december 15-én fogták el a tatabányai nyomozók. Gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. K. Lászlót és M. Péter Csabánét a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 22. 08:00, hétfő | Belföld

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.