Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Március 18. 08:42, kedd | Helyi

Őrizetben a bolti tolvajok

Őrizetben a bolti tolvajok

Három visszaeső is a fogdán töltötte az éjszakát, ahonnan további útjuk a Tatabányai Járásbíróságra vezet.

Barátnőjének akart meglepetést szerezni, ezért lopott parfümöt egy 23 éves tatabányai férfi, de az üzlet biztonsági őre 2014. március 17-én tetten érte. Látta, amint a szabálysértő az illatszert kiveszi a csomagolásból és a ruhája alá rejti. Az áruk védelmével megbízott dolgozó értesítette a Tatabányai Rendőrkapitányságot. Az egyenruhások előállították a férfit, majd adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt már többször megbírságolták, ezért a rendőrség ezúttal már szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Hasonlóképp járt egy 31 éves tatabányai férfi. Őt is tetten érte egy helyi hipermarket biztonsági őre 2014. március 17-én. A szabálysértő kettő SIM kártyát rejtett a kosárban lévő kenyér és annak csomagolása közé. A pénztárnál a pékárut kifizette, a telefonalkatrészt viszont nem. A biztonsági őr feltartóztatta a férfit és a rendőrök megérkezéséig a biztonsági szobába kísérte. Az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a rendőrség őrizetbe vette a 31 éves tatabányai férfit és őt is 72 órán belül bíróság elé állítja.

Gyors eljárás vár egy 43 éves tatabányai férfira is. Ő egy üveg vodkát rejtett el felső ruházatának zsebébe és megpróbált fizetés nélkül távozni egy tatabányai élelmiszerboltból. Nem járt sikerrel, a biztonsági őr kifigyelte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások iratai ellenőrzését követően ruházatát is átvizsgálták. Egy 10 centiméter pengehosszúságú kést találtak nála, melyet elkoboztak tőle. A férfit a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított ellene a rendőrség, a tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt pedig szabálysértési őrizetbe került. A Tatabányai Rendőrkapitányság őt is bíróság elé állítja.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.