Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2013. Július 08. 13:37, hétfő | Helyi

Őrizetben a fiatal tolvaj, a harmadik esélyt már nem kapta meg

Őrizetben a fiatal tolvaj, a harmadik esélyt már nem kapta meg

Kétszer is lopott egy tatabányai bevásárlóközpont üzletéből a 17 éves gyanúsított.

Először 2013. május 17-én járt sikerrel. Kihasználta, hogy 22 óra körüli időben már kevés mozgás volt az üzletházban. Felhúzta a redőnyt és a pultról eltulajdonított egy 23.000 forintot érő borkülönlegességet. Akkori sikerén felbuzdulva 2013. június 22-én ugyanazzal a módszerrel újra lopott, ezúttal egy 30.000 forintot érő bortornyot vitt magával.

A tatabányai nyomozók a biztonsági kamerák által rögzített képeket elemezve azonosították az elkövetőt. Testalkata, mozgása, megjelenése ráillet egy általuk már jól ismert fiúra, akit 2013. július 8-án elfogtak. A nála tartott házkutatáskor a rendőrök lefoglalták azokat a ruhadarabokat, melyeket a gyanúsított a lopások során viselt. Kihallgatásakor beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a két értékes tárgyat a bűncselekményt követően eladta, az értük kapott pénzt pedig elköltötte.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szabálysértési értékre üzletszerűen és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 17 éves fiatalember ellen, akit a rendőrség őrizetbe vett és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.