Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. Szeptember 12. 08:26, csütörtök | Helyi

Őrizetben a kerékpártolvaj

Őrizetben a kerékpártolvaj

Ellopta, majd visszaadta a kerékpárt.

Állampolgárok kértek rendőri segítséget 2013. szeptember 11-én, miután egy „gyanús” személy a vasútállomáson a lezártan hagyott kerékpárok közül eltulajdonított egyet. Elmenekülni nem tudott, mert a küllőket rögzítő lakatot nem volt ideje eltávolítani, így a kerék akadozva forgott. A 85 éves sértett látta, amint a férfi biciklijére pattan, utána kiabált és visszakövetelte kerékpárját. A tolvaj leszállt a bicajról, visszaadta a kétkerekűt, majd gyalogosan továbbállt. Az egyenruhások pár utcával arrébb megtalálták a keresett személyt. K. Attilát a járőrök előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 23 éves gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte. K. Attilát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.