Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 03. 16:00, szerda | Helyi

Pályázat Béla király körtéri Közösségi Házra

Pályázat Béla király körtéri Közösségi Házra

Pályázatot írt ki Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata a Béla király Körtéri Közösségi Ház, közösségi színtérként történő működtetésére.

A pályázat beadási határideje október 15-e, amihez minden szükséges adatlap a város honlapján is megtalálható.

A pályázattal öt évre lehet elnyerni a közösségi ház működtetésére való jogot, térítésmentes használatát. Ennek alapvető feltétele, hogy a pályázó közösségi színtérként veszi használatba az ingatlant. A nyertes pályázónak lehetőséget biztosít az önkormányzat, hogy közösségi programok esetében harmadik félnek bérbe adja a közösségi házat, de az ebből származó bevételeket, csakis az ingatlan működtetésére, karbantartására fordíthatják. A város ezek mellett, hozzájárul bizonyos mértékben az ingatlan éves rezsiköltségeinek fedezéséhez is. A pályázatot és mellékleteit egy eredeti és egy másolati, egymástól külön rendezett és lefűzött példányban, zárt borítékban, ajánlott küldeményként kell postára adni. Az eredeti példányt „eredeti” felirattal kell megjelölni, és ebben az eredeti adatlapokat kell elhelyezni. Pályázatot kizárólag az erre rendszeresített pályázati űrlapon lehet benyújtani. Az űrlap hozzáférhető az önkormányzat internetes honlapján (http://www.tatabanya.hu) , valamint a Polgármesteri Hivatal Oktatási és Közművelődési Irodájában (2800 Tatabánya, Fő tér 6.) 2012. október 15-ig van lehetőség postára adni a pályázatokat, a Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, 2800 Tatabánya, Fő tér 6. postai címre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.