Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Február 27. 08:47, csütörtök | Helyi

Rendőrök találták meg az eltűnt kisfiút

Rendőrök találták meg az eltűnt kisfiút

A 9 éves gyerek fekete pontot kapott az iskolában, ezért nem mert hazamenni.

Egy 9 éves kisfiú anyja jelentette be a rendőrségen 2014. február 26-án délután, hogy gyermeke eltűnt. Elmondta a rendőröknek, hogy a kisfiú 17 óra körül egy ottfelejtett füzetéért elment a vértesszőlősi általános iskolába, de onnan nem érkezett haza. Az egyenruhások azonnal a kisfiú felkutatására indultak. Ellenőrizték az összes lehetséges helyet, ahová a gyerek elmehetett. Megkeresték a fiú rokonait, osztálytársait. Elmentek a gyermek Tatán élő nagymamájához is, aki elmondta a járőröknek, hogy nem látta aznap az unokáját. A helyszínen a Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársai felfigyeltek rá, hogy a kertbe vezető kapu nyitva van, ezért átnézték a telket, ahol a ház oldalánál a földön fekve rátaláltak a kisfiúra. A gyermek elmondta az egyenruhásoknak, hogy aznap fekete pontot kapott az iskolában, ezért nem mert hazamenni. Busszal Tatára utazott a nagymamájához, de végül hozzá sem mert bekopogtatni, ezért leült a ház oldalához, ahol végül a rendőrök megtalálták. A 9 éves kisfiút az egyenruhások sértetlenül adták át aggódó anyukájának.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.