Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2015. Július 11. 20:20, szombat | Helyi
Forrás: www.police.hu

Rendőrökre lőtt – TEK videóval frissítve

Rendőrökre lőtt – TEK videóval frissítve

Több emberen elkövetett emberölés bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy tatabányai férfit.

Lövések miatt riasztották a tatabányai rendőröket 2015. július 11-én 3 óra 39 perckor Tatabánya Felsőgalla városrészébe. A helyszínre érkező helyi járőrök az utcán egy férfit találtak. A rendőrök csak azt tudták megállapítani, hogy a sértett elhunyt, a gyanúsított ugyanis azonnal tüzet nyitott rájuk. Több lövés érte a szolgálati gépjárművüket, de a rendőrök közül egy sem sérült meg.



​A hatáskörrel rendelkező TEK hatalmas erőkkel, minden eshetőségre felkészülve, páncélozott járművekkel rövid idő alatt Tatabányára ért. A műveleti egységek megérkezése után az előzetesen túszhelyzetnek tűnő helyzetben a TEK tárgyalója vette át az irányítást; nem volt ugyanis ismert, hányan tartózkodnak még az épületben. A férfit - aki a művelet során végig zavartan viselkedett, és lőfegyverét folyamatosan magánál tartotta - végül négy órás sikeres tárgyalásnak köszönhetően a műveleti egységek elfogták és 8 óra 50 perc körüli időben épségben kihozták a családi ház többi lakóját is.
Az elkövetőt sérülésmentesen előállították a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra.



A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 40 éves N. Norbert édesanyjával és annak élettársával is végzett az engedéllyel tartott 45-ös kaliberű Glock típusú sport maroklőfegyverével. A férfi ellen több emberen elkövetett emberölés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van.

A videók megtekinthetők IDE és IDE kattintva!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.