Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Augusztus 10. 16:00, péntek | Helyi

Rendőrségi hírek a megyénkből

Rendőrségi hírek a megyénkből

Kábítószer vezérelte a 19 éves fiút

Forrónyomos üldözést követően, 4 perc alatt elfogták a komáromi rendőrök a fiatal rablót. A 19 éves Szárligeten élő gyanúsított nem volt ismeretlen a rendőrök előtt , fegyveres rablásért és egyéb erőszakos bűncselekmények elkövetéséért volt már bűntetve.

A fiatalember vonattal érkezett csütörtökön Komáromba. A Szent László utcában sétált kábítószer hatása alatt, mikor leszólított egy fiatal fiút. Veréssel fenyegetve pénzt követelt tőle, melynek hatására a sértett ezer forintot át is adott neki. A rabló kevesellte az összeget, ezért tovább fenyegette a komáromi fiút, majd erőszakkal átkutatta ruházatát és táskáját. Miután több pénzt nem talált, elment a helyszínről.

A fiú apjának hívta segítségül, az apa pedig a komáromi rendőröket riasztotta. A kollégák több irányból közelítették meg a helyszínt, hogy a támadó ne tudjon elmenekülni, majd a kapott személyleírás alapján átfésülték a környéket. A vasútállomáson találták meg.

A 19 éves fiatalembert a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette.

100-100 ezer forint a tolvajokért

- Tolvaj járt Császáron és Vérteskethelyen. A két településen összesen 12 rendbeli bűncselekményt követett el ismeretlen tettes 2012. április 4-e és 26-a között, összesen 405.000 forintos kárt okozva ezzel az ott élőknek. Rézkábel, láncfűrészek, golyós csapok tűntek el a családi házak udvaráról, melléképületeiből.
A Kisbéri Rendőrkapitányság 100.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki olyan információt hoz a hatóság tudomására, mely alapján az elkövető személyazonossága egyértelműen megállapítható. A Rendőrség a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén várja a bejelentéseket.
A bejelentő adatait kérésre a Rendőrség zártan kezeli.
A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2013. július 3-án hatályát veszti.

-Hétvégi házas betörőt keres a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és egyben a lakosság segítségét kéri a tolvaj személyazonosságának megállapítása céljából. A Dorogi Rendőrkapitányság 100.000 forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki olyan információt hoz a hatóság tudomására, mely alapján az elkövető személyazonossága egyértelműen megállapítható. A Rendőrség a 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén várja a bejelentéseket.
A betörő 2012. június 5-én 22:00 óra és június 6-án 07:00 óra között egy bajnai hétvégi ház pincéjéből fűkaszát, kapálógépet, különféle műszaki cikkeket és ruhaneműket tulajdonított el nagyobb értékben.
A bejelentő adatait kérésre a Rendőrség zártan kezeli.
A díjkitűzés annak visszavonásáig érvényes, de legkésőbb 2015. június 5-én hatályát veszti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.