Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2012. Július 04. 05:00, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Rendőrt hívtak VV Dyára

Rendőrt hívtak VV Dyára

Rendőrök vetettek véget az egykori villalakó születésnapi partijának.

A ValóVilág egykori plázacicája nemrég töltötte be a huszonhatot, ennek alkalmából baráti összejövetelt szervezett a lakására. Ám Dya szomszédai túl hangosnak találták a bulit, ezért értesítették a hatóságot. A rendőrökkel való vita helyett inkább a Hajógyári-szigeten folytatta a szórakozást a barátaival, ám a VV-hős kálváriája még csak ekkor kezdődött - számolt be a Blikk.
Először a rajongói fosztották ki, egy közös fotózkodás alkalmából ugyanis kivették a farzsebéből a húszezresét, másodszor pedig elvesztette a mobilja SIM kártyáját. A pechszériája azonban folytatódott: elnézte az államvizsgájának az időpontját, így fél évet várhat, mire újra a bizottság elé állhat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.