Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. November 26. 12:00, hétfő | Helyi

Részegen száguldozott az autópályán

Részegen száguldozott az autópályán

Ittasan közlekedett az M1-es autópályán egy 33 éves győri férfi 2012. november 25-én este.

Egy mögötte haladó személygépkocsi vezetője, miután járművével félreállt, telefonon rendőri segítséget kért, az előtte haladó autós ugyanis ide-oda ingázott a forgalmi sávok között.
A tatabányai járőrök az autópálya egyik pihenőjében találtak rá a bejelentő által leírt személygépkocsira és annak vezetőjére, aki a parkolóban, mielőtt a rendőrök intézkedés alá vonhatták volna, figyelmetlensége miatt nekiütközött egy ott parkoló járműnek.
Az egyenruhások igazoltatták a Peugeot vezetőjét, aki jogosítványát át tudta adni a rendőröknek, a kocsi forgalmi engedélyét azonban nem tartotta magánál. A járőrök kérdésére, miszerint fogyasztott-e alkoholt, a férfi bevallotta, hogy Győrből történő elindulása előtt másfél órával megivott egy pohár sört. Az alkoholszonda gyorsan megcáfolta a járművezető állítását, a számok ugyanis egy pohár sörnél lényegesen több alkohol fogyasztásáról árulkodtak.
Az ittas személyt a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol vezetői engedélyének bevonása mellett büntető és szabálysértési eljárást indítottak vele szemben.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.