Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2016. December 14. 00:00, szerda | Helyi

Röviden a helyezésvizsgálatról

Röviden a helyezésvizsgálatról

Ha belevágtunk online megjelenésünk tökéletesítésébe és nekiláttunk a keresőoptimalizálásba, hamar felmerül a kérdés: mikor csináljuk jól? Persze minél előrébb kerülünk a találati listákon, annál jobb, de honnan tudjuk milyen fronton érdemes fejlődni? A helyezésvizsgálat ebben segíthet.
Ezen a ponton fontos leszögezni, a keresőoptimalizálás iteratív folyamat. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan felül kell vizsgálni a különböző kulcsszavakkal elért eredményeinket, a találati listán való haladásunkat, hogy pontos képet kaphassunk arról, milyen irányba érdemes tovább haladni. Egy alapos kulcsszókutatás természetesen természetesen kialakítja kezdeti stratégiánkat, de ha időről-időre nem elemezzük pontosan mi segít minket a legjobban, nem tudjuk kiaknázni az igazi lehetőségeket.

Ehhez alapvetően a Google fejével kell gondolkodnunk. Először is fontos világosan látni, milyen szempontok alapján alakul a kereső által létrehozott rangsor. Egyfelől számolnunk kell olyan technikai tényezőkkel, mint az általunk bírtokolt domain minősége. Másfelől adottak azok a tartalmi faktorok, mint az oldalunkra mutató linkek mennyisége és minősége.

Ha kellő gyakorisággal végzünk helyezésvizsgálatot, tulajdonképpen sokkal részletesebb képet kapunk a már kikutatott kulcsszavak értékéről is. Azok a kulcsszavak, melyek kevéssé lendítik előre oldalunk eredményeit, értelemszerűen erősebbek, nagyobb verseny zajlik értük. Ezzel szemben a hirtelen sikereket termelő kulcsszavak esetében kevéssé meghatározó konkurenciára következtethetünk. Ezek alapján tulajdonképpen minden helyezésvizsgálat után újragondolhatjuk kampányuk fontosabb fókuszait. Ha ezt a lehetőséget elmulasztjuk, mivel a találati listák folyamatos mozgásban vannak, egy ponton szükségszerűen megállunk a fejlődésben, ami ezen a területen egyet jelent a visszaeséssel.

Épp ezért, ha időnk és energiánk nem engedi, hogy permanens módon elemezzük online megjelenésünket, mindenképp érdemes olyan szakemberekre bíznunk a munkát, akik folyamatában, reszponzívan képesek alakítani kommunikációnkat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 19. 08:17, péntek | Belföld

Csányi Sándor csalódott, de nem tartja kudarcnak az Eb-t