Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. December 08. 15:28, szombat | Helyi

Segítsen megtalálni a táska tolvajt!

Segítsen megtalálni a táska tolvajt!

Szemtanú jelentkezését várja az Oroszlányi Rendőrkapitányság. Azt a férfit keresi, aki segített megakadályozni, hogy egy helybéli asszonytól ellopják a táskáját.

2012. december 3-án 20:00 óra körül a 46 éves asszony férjével a bevásárlást követően hazaindult gyalogosan. A Rákóczi úton jártak, mikor a sértett vállára akasztott fekete színű táskáját egy kapucnis, maszkot vagy sálat viselő, kb. 170-180 cm magas, vékony testalkatú fiatalos (gyors) mozgású személy letépte, majd a táskával elszaladt. Az asszony kiabálni kezdett, miközben férje a tolvaj után szaladt, de nem tudta utolérni. A kiabálást meghallotta egy járókelő, aki el tudta venni a táskát az elkövetőtől, de feltartóztatni nem tudta. A segítő visszaadta a táskát az asszonynak, majd ezt követően a rendőrség megérkezése előtt tovább állt.
Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeretné meghallgatni a férfit és mindazokat, akik szemtanúi voltak az esetnek. A 107-es vagy 112-es segélyhívók valamelyikén jelentkezhetnek azok, akik látták a táskatolvajt és az általa elkövetett bűncselekményt. Szintén a fenti ingyenesen hívható telefonszámok valamelyikén jelentkezhet az a férfi, aki segített a sértettnek. A bejelentő adatait kérésre a hatóság zártan kezeli.

Képünk illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 21. 08:25, vasárnap | Belföld

Levelet kaptak a friss diplomások a miniszterelnöktől

Az érettségiző diákok után most a diplomások kaptak miniszterelnöki köszöntőt - írta a Magyar Nemzet online (MNO) szombaton.