Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2012. December 06. 06:35, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Senkinek sem kellett a 64 millió fontos lottónyeremény

Senkinek sem kellett a 64 millió fontos lottónyeremény

Szomorú világrekordot döntött egy brit lottónyertes, aki a szerdán éjfélkor lejárt határidőig nem jelentkezett 63,8 millió fontos (22 milliárd forintos) lottófőnyereményéért.

A feledékeny játékos számait a EuroMillions nevű, kilenc európai országban játszott nemzetközi lottójáték június 8-ai sorsolásán húzták ki. A játékot Nagy-Britanniában szervező lottócég, a National Lottery adatai szerint a nyertes szelvényt valahol a közép-angliai Hertfordshire megyében vásárolták.
A tulajdonosnak szerda éjfélig lett volna lehetősége nyereménye felvételére, ám a határidőig senki nem jelentkezett a tízmilliókért.
A National Lottery szerint ez a lottójátékok egyetemes világtörténetének legnagyobb fel nem vett főnyereménye.
A cég szóvivője a BBC-nek nyilatkozva kérte a brit lottójátékosokat, hogy a hasonló esetek elkerülése végett rendszeresen ellenőrizzék minden húzás után szelvényüket.
A gazdátlanul maradt 63,8 millió fontot és a húzás óta keletkezett kamatait a National Lottery - saját szabályzatának megfelelően - jótékonysági célokra fordítja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.