Városlista
2024. augusztus 28, szerda - Ágoston

Hírek

2014. Április 08. 08:53, kedd | Helyi sport
Forrás: www.tatabanya.hu

Sikeres veterán birkózók

Sikeres veterán birkózók

Veterán szabad- és kötöttfogású országos egyéni bajnokságon vettek részt városunk veterán birkózói Miskolcon a közelmúltban.

A Tatabányai Sport Club veteránjai összességében 9 magyar bajnoki címmel és számos egyéb dobogós helyezéssel öregbítették a szakosztály hírnevét, ezzel az eredménnyel pedig az összesített csapatversenyt is a Tatabányai Sport Club nyerte meg, mind kötött, mind szabadfogásban.
Kitűnő hangulatban versenyeztek a tatabányai sportolók, hisz sokszor évtizedek óta nem látott valamikori sporttársakkal találkozhattak, így a sportértéken kívül az ember-baráti kapcsolatok is tovább erősödtek ezen a délutánon. A hosszú évek után ismét szőnyegre lépő Veres Antal hatalmas küzdelemben 10:6 arányban nyert döntő-mérkőzésen egy olyan ellenféllel szemben, aki évek óta nem kapott ki a veterán bajnokságokon. Ugyancsak kiválóan küzdött Turák Pál, a Veterán VB ezüstérmese, aki a 130 kg-os súlycsoport küzdelmeiben szabadfogásban diadalmaskodott. Aranyéremmel tért haza Tőkés Sándor és Mészáros Tibor, dobogós helyezést ért el a 67 éves Szénási Mihály, továbbá Czug Zsolt, Kósa Sándor, Tebele Sándor, Szabó Csaba, Lencse Sándor illetve pontot érő helyezést szerzett Pigniczer Péter és Csajághy Csaba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Augusztus 28. 14:13, szerda | Sport

Kl-selejtező - Hazai pályán írhat sporttörténelmet a Puskás Akadémia és a Paks

Az egy héttel ezelőtti, idegenben elért döntetlen után a Puskás Akadémia és a Paks is hazai környezetben harcolhatja ki fennállása során először, hogy egy nemzetközi kupasorozat főtábláján szerepeljen.

2024. Augusztus 28. 14:10, szerda | Belföld

Független vizsgálat tárja fel a Keleti pályaudvarnál történt vonatkisiklás okait

Egy független vizsgálat tárja fel a Keleti pályaudvarnál történt vonatkisiklás okait - mondta a MÁV kinevezett vezérigazgatója szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

2024. Augusztus 28. 14:07, szerda | Életmód

Körültekintést kér a borkészítőktől a Nébih a mustgáz miatt

Elkezdődött a szüreti időszak, a borkészítőknek figyelniük kell a pincéikben a mustgázképződés veszélyeire - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.