Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2015. Február 12. 18:54, csütörtök | Bulvár
Forrás: fullank.com

Sokak szerint ez már pornó - Szerintünk csak őrület a köbön!

Sokak szerint ez már pornó - Szerintünk csak őrület a köbön!

"Úgy látszik, a Sports Illustrated legújabb száma igencsak felkavarta a kedélyeket, és nem csak azért, mert először most jelent meg plus size modell (még ha csak reklámban is) a lapban. Sokaknak a címlappal van gondjuk.
A Sports Illustrated fürdőruhákat bemutató számának megjelenését minden alkalommal nagy felhajtás kíséri. A hétfőn az újságárusokhoz került legfrissebb kiadvány címlapján a 24 éves Hannah Davis szerepel, nem is akárhogyan.
Sokakat kiborított ugyanis a túlságosan lehúzott fürdőruha alsó, a Washington Post (igen, ez a nagy hagyományokkal bíró lap is képes volt foglalkozni ezzel az égető problémával...) például arról kérdezte meg olvasóit, szerintük is túlságosan kihívó-e a fénykép, míg a Yahoo! szülőknek szánt tematikus oldalán egyenesen rémálomnak nevezték a fotót.
Mi azért ilyen messzire nem mennénk el, az azonban érdekes (és sokat elárul az amerikaiakról), hogy a UsWeekly közvélemény-kutatásán a voksolók több mint kétharmada (68 százaléka) egyenesen pornónak minősítette a címlapot.
Ha ez nem lenne elég, a Szexuális Kizsákmányolás Elleni Országos Központ felszólította a viszonteladókat, hogy távolítsák el a pénztárak közeli polcokról a lapot, és csomagolják be ugyanúgy, mint a pornómagazinokat szokás.
A Sports Illustrated (amelyik nyilván örül a botrány jelentette ingyenreklámnak) az eltérő ízlésekre hivatkozva hallani sem akar ilyesmiről, és természetesen a főszereplő Hannah Davis is büszkén vállalja a fotókat."
Elképedve olvasunk efféle híreket, és sehogyan sem értjük, hogy van az, hogy a meztelen - vagy majdnem meztelen - emberi test látványa ilyen szinten képes sokkolni a fehér ember kedélyeit, ugyanakkor egyetlen szavunk sincs, ha a gyermekeink olyan meséket bámulnak álló nap a tévében, melyek másról sem szólnak, mint gyilkolásról, erőszakről, bántalmazásról.
Szerintünk valahol nagyon félresiklott a mai kor emberének erkölcsi, és egyéb mércéje. Az internet telis-tele emberi maradványokat, lefejezett embereket, összevert kisgyermekeket, bomba által cafatokra tépett embereket ábrázoló fotókkal, de ezen senki sem háborog. A filmekben ölnek, gyilkolnak minden mennyiségben, de azt még élvezzük is. Ha viszont valaki leveszi a ruháit, fél Európa felháborodva tépi a haját, és pánikrohamot kap.
Meg tudná ezt magyarázni valaki?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.