Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2013. December 06. 00:00, péntek | Helyi

Sportmatrica Mánia program sportágak versenye

Sportmatrica Mánia program sportágak versenye

A közel egy hónapja útjára indult egyedi kezdeményezésben, Kézilabda, Vízilabda és Kosárlabda látványsportági szövetségek összefogásával és a FORTRESS Insurence and Investments Company támogatásával a közel egy hónapja startolt el a Sportmatrica Mánia program! A sportágak „versenyében” vezet a Kézilabda!
Mára már 450 elkelt albummal és 3.800 matricacsomaggal. Második helyezett a Vízilabda 250 album és 2.200 csomaggal és harmadik helyezett a Kosárlabda 230 albummal és 2.300 matricacsomaggal. A program kezdeti lépései és megindulását tükrözik ezek a számok, hiszen a sportágak iránt érdeklődő és aktívan gyakorló fiatalok számához képest még a számok elmaradnak attól, amit a kezdeményezéstől feltételezni lehet.
Öröm az, hogy bár mostanra csupán néhány klub és utánpótlás műhely ismerte fel annak lehetőségét, hogy a Sportmatrica Gyűjtő Albumok és a 8 db – os Sportmatrica csomagok, mint motivációs ajándék is sokat jelentenek az utánpótlás fiatalok számára! Ők például közvetlen kiadói igénylések módját választva szereztek örömöt a náluk sportoló fiataloknak! De itt vannak a Sportrajongó szülők, nagyszülők és maguk a „srácok” is, akik a kiadványokat országos forgalmazó kereskedelmi partnereknél szerezték be saját, unokáik vagy családtagjuk részére; vagy éppen meglepték rokonaikat, vagy barátaikat a kiadványokból valamelyikkel!
Az ajándékozás hónapjában kitűnő lehetőség és ötlet az album is és a matricacsomagok is, hiszen egészen jövő év július elejéig folyamatos érdeklődésre ad okot a sportágakat szeretők részére!
A fiatalok és a szülők, nagyszülők számára is szórakoztató így is részt venni a bajnokságokban a gyűjtéssel is és az eredmények követésével. Saját csapatainak edzőivé, vagy éppen csapatkapitányává válással. De nem csupán ezt adják a Magyar klubokat és a válogatottat is bemutató albumok és matricacsomagok a gyűjtőiknek!
A kiadvány család Sportra és egészséges életmódra is ösztönöz, bemutatja a sportágak történetét, és legendás alakjait is. Elősegíti, hogy jobban megismerhessék a sportágakat és a teljes férfi mezőnyt, mind a Kézlabdában, a Vízilabdában és a Kosárlabdában is! Az albumokkal és a sportmatricákkal nem csupán a magyar sikersportágak és az egészséges életmód hívei lesznek gyűjtők! Mindezt a magyar klubokon, sportolókon és példaképeken keresztül!
Nem beszélve arról, hogy a matricacsomagok gyűjtésével a sportágak utánpótlás - nevelés feladatainak támogatása is megvalósul! Hiszen matricacsomagonként 20 Ft támogatás kerül majd az összefogás nevében a szövetségekhez és klubokhoz!

Részletek, bővebb információ a http://www.sportmatrica.hu weboldalon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.