Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Május 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Sportoltak a nyugdíjasok

Sportoltak a nyugdíjasok

Tekeversenyen mérték össze ügyességüket városunk nyugdíjasai. Sokan részt vettek az Óvárosi Nyugdíjas Klub által szervezett tekebajnokságon, ahol dr. Kancz Csaba alpolgármester köszöntötte az időskorú sportolókat

Fontos, hogy nem csak a fiatalok, hanem az idősek között is legyenek olyan összetartó közösségek, melynek tagjai értékes időt töltenek együtt – fogalmazott dr. Kancz Csaba, aki figyelemmel kíséri a tatabányai nyugdíjas klubok programjait. Városunk nyugdíjasainak szerencsére egyre több lehetőségük van szabadidejük színvonalas eltöltésére, nem csak a nyugdíjas klubokban, hanem különböző közösségi rendezvényeken, közösségi helyszíneken is. A közelmúltban elkészült Jubileum park sakk-asztalainál sok nyugdíjas korú kapcsolódik ki, de fontos, hogy az aktívabb sportágakban is kipróbálják magukat az idősek – tette hozzá az alpolgármester, majd megköszönte az Óvárosi Nyugdíjas Klub szervezőmunkáját.
Maklári József szervezőtől megtudtuk, a tekeversenyre nem csak városunkból, hanem régiónk távolabbi településeiről, például Ajkáról és Pétről is érkeztek versenyzők. Az idén hetedik alkalommal megrendezett bajnokságról a korábbi években a tatabányaiak már sok első helyezést elhoztak. Az idei versenyen hat csapat és hat egyéni kupát osztottak szét a nyugdíjas sportolók között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 18:46, kedd | Helyi

Kézilabda-EL

Férfi kézilabda Európa-liga - A címvédő Flensburggal is azonos csoportban a Tatabánya

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.